Esteu aquí

Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

I Escuela de Verano- Compartiendo Trabajo Social

Es celebrarà els dies 21, 22 i 23 de juny a Mollina (Màlaga) i en aquesta ocasió comptarà amb la col·laboració del Consejo Andaluz i el Colegio de Trabajo Social de Málaga.

A l'escola es tractaran temes d'interès per a la nostra professió com són el Treball Social i Salut, Educació, Gènere, Innovació o Bones Pràctiques. Podràs gaudir de ponències, xerrades, visites culturals, tallers, etc. impartides des de la pràctica per professionals del treball social.

Data i hora:
21/06/2019
Lloc:
CEULAJ - Mollina (Málaga)
XV Jornada anual de la FCD: "Estigma i drogues".

El prejudici, la discriminació i l'estigma cap a les persones usuàries de drogues són barreres per al tractament i poden arribar a ser excloents del dret a cura de la salut. En aquesta jornada es reflexionarà sobre com combatre l'estigma en drogues i farem una crida a l'acció. 

Consulta el programa

Data i hora:
28/06/2019
09:00
Lloc:
Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes, s/n.)
I premi a l'excel·lència en diagnòstic i informe social

Aquest Premi persegueix com a meta contribuir a la millora de la qualitat, el rigor, l'eficàcia i l'elegància del diagnòstic social i l'informe social. Podran participar en el concurs persones majors de 18 anys, diplomades, graduades o llicenciades en Treball Social, residents a Espanya o Llatinoamèrica i que comptin amb experiència en la intervenció directa amb casos.

Data i hora:
30/09/2019
VII Congrés Dependència i Qualitat de Vida

El Comitè de la Fundació Edat & Vida, volen donar-vos la benvinguda al VII Congrés Internacional de Dependència i Qualitat de Vida, que tindrà lloc a Barcelona ​​els dies 29 i 30 d'Octubre del el 2019. 

Com a col·legiades podreu gaudir d'un 12% de descompte; només ens heu d'escriure a catalunya@tscat.cat i us enviarem el codi per fer la inscripció.

Data i hora:
29/10/2019
Lloc:
Auditori Axa