Esteu aquí

Servei d’Informació Mediadora (SIM)


El Col·legi ofereix en totes les Delegacions de forma gratuïta el Servei d’Informació Mediadora (SIM). Aquest servei està destinat a persones en processos de conflicte (divorcis, conflictes veïnals, conflictes familiars, conflictes per la cura de gent gran, per herències, etc..), que demandin o requereixin informació respecte als avantatges de la mediació i/o orientació sobre la idoneïtat del procés en el seu cas.

El Servei d’Informació Mediadora del Col·legi està homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Visualitza el notres díptic

 

III edició del Postgrau en Mediació i Resolució de Conflictes (2018)

El 16 de febrer de 2018 comença la Tercera edició del Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar, sorgit de la col·laboració entre el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i la Universitat de Vic (UVIC).

Aquest postgrau, que està coordinat per Eva Noguera, per part del TSCAT, i Marcel Barjuan, per part de la UVIC, ambdós mediadors, pretén ser un referent per a futurs mediadors/es i mediadors/es en actiu amb la finalitat de donar una formació de qualitat, mitjançant la realització de quatre mòduls formatius, que també s'ofereixen en obert en forma d'espais d'actualització, ampliació o reciclatge. En aquest sentit, es té l'opció de matricular-se a un dels quatre blocs formatius:

Bloc 1: Conflictologia i marc jurídic de la mediació familiar

Bloc 2: Gestió i resolució de conflictes. La mediació i el mediador

Bloc 3. Els conflictes familiars i la mediació familar

Bloc 4. Metodologia i procediment de la mediació familiar i altres eines de GAC

Pots veure tota la informació detallada clicant aquí.