Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Teatre KURSSAL: L'Assistenta

El proper dimarts 21 d'octubre tindrà lloc l'espectacle L'assistenta, en el qual com a col·legiades/ats en adquirir les entrades podeu aplicar un descompte acreditant el carnet. Podeu comprar-hi l'entrada a partir del 4 de setembre.

Data i hora:
21/10/2021
19:00
Lloc:
Passeig de Pere III, 35 08242 MANRESA
CURSOS DE IDIOMAS - CUID UNED 2021-2022

Se abre el plazo para la matriculación para colegiados/as de Trabajo social en el curso académico de idiomas 2021/2022 que ofrece el Centro Universitario de Idiomas a Distancia de la UNED. Su finalidad es promover el aprendizaje de las lenguas españolas cooficiales e idiomas extranjeros. Estas enseñanzas se imparten como títulos propios de la Universidad a través de los Centros Asociados que colaboran con el CUID.

El Consejo General tiene firmado un convenio con el objeto de desarrollar programas de formación de idiomas a través del CUID. Los niveles están adaptados a los del Marco Común Europeo de Referencia para las Lenguas (MCERL) y entre los idiomas se encuentran: inglés, francés, alemán, italiano, portugués, español, catalán, euskera, gallego, árabe, chino, ruso o japonés.

Toda la información necesaria de los programas y procesos lo puedes consultar en el siguiente enlace.

El proceso de matrícula da comienzo el 9 de septiembre y finalizará el 22 de octubre.

La matrícula se formalizará tras comprobación de la colegiación de la persona inscrita.

Data i hora:
22/10/2021
09:00
Lloc:
Online
Títol expert universitari en psicologia perinatal i salut materno-infantil

Blanquerna - UNIVERSITAT RAMON LLULL

El curs s'adreça a professionals que atenen el període perinatal, ja sigui dins l'àmbit sanitari, educatiu, social o comunitari.

S’hi poden admetre estudiants sense titulació oficial universitària, després de la realització d'una entrevista amb coordinació. En aquest cas s’expedirà un Certificat d'extensió universitària. En col·laboració amb Bruc Salut.

Crèdits: 15 ECTS

Duració: 1 any i mig

Període de classes: gener 2022 - juny 2023

Horari: tercer divendres de cada mes (16.30h a 20.30h) i tercer dissabte de cada mes (9.30h a 13.30h) (sessions virtuals sincròniques)

Data d'inici: gener 2022

Idioma: castellà

Més informació del programa 

Data i hora:
21/01/2022
9:30
Lloc:
Curs en línia
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial