Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

FORMACIÓN ESPECIALIZADA EN CRIANZA TERAPÉUTICA

La Fundación Hogar de San José presenta la I promoción de la Formación Especializada en Crianza Terapéutica. El programa Modelo de Intervención en Crianza Terapéutica está dedicado a formar a profesionales para que puedan proporcionar un apoyo especializado, en un contexto educativo terapéutico, a niños/as y adolescentes que han sufrido situaciones de malos tratos, abandono, negligencia o violencia.

Data i hora:
24/09/2021
09:30
Lloc:
Edificio Vanguardia, 2ª Planta Calle San Agustín, 5 33202 - Gijón/Xixón
Postgrau en Gènere i Igualtat

El pròxim 14 d'octubre comença la 20ª edició del Postgrau en Gènere i Igualtat.

Per més informació teniu disponible la web del programa.

Data i hora:
14/10/2021
Lloc:
Espai Francesca Bonnemaison Escola de la Dona Sant Pere més Baix, 7 Barcelona
Títol expert universitari en psicologia perinatal i salut materno-infantil

Blanquerna - UNIVERSITAT RAMON LLULL

El curs s'adreça a professionals que atenen el període perinatal, ja sigui dins l'àmbit sanitari, educatiu, social o comunitari.

S’hi poden admetre estudiants sense titulació oficial universitària, després de la realització d'una entrevista amb coordinació. En aquest cas s’expedirà un Certificat d'extensió universitària. En col·laboració amb Bruc Salut.

Crèdits: 15 ECTS

Duració: 1 any i mig

Període de classes: gener 2022 - juny 2023

Horari: tercer divendres de cada mes (16.30h a 20.30h) i tercer dissabte de cada mes (9.30h a 13.30h) (sessions virtuals sincròniques)

Data d'inici: gener 2022

Idioma: castellà

Més informació del programa 

Data i hora:
21/01/2022
9:30
Lloc:
Curs en línia
Departament de Benestar Social i Família
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial