Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Màster d'Acció Social i Educativa en la justícia per la UB

Aquesta formació es realitzarà en modalitat semi presencial al Campus Mundet de la Universitat de Barcelona. Es pot cursar el màster complert o mòduls de forma independent, acreditats individualment (amb reconeixement com crèdits lliure elecció).

Les pràctiques només es poden cursar com a part del màster complert.

En cas de matricular el màster disposant de mòduls acreditats prèviament , es reconeixen els crèdits cursats sense cost addicional.

Trobareu més informació clicant aqui

Data i hora:
31/07/2022
22:00
Lloc:
Online
III Edició del concurs d’il·lustració El traç de la Psicologia

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoquen la III Edició del concurs d’il·lustració El traç de la Psicologia, amb l’objectiu d’impulsar la cultura i la creativitat, contribuint a l’expressió d'emocions, sentiments i reflexions, i donar-los cos en format físic. La temàtica de l'edició d’enguany és la realitat virtual.

Com a novetat, la participació està oberta a totes les persones col·legiades del COPC, així com a la resta de col·legiats i col·legiades dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida: Col·legi Oficial de Treball Social (TSCAT), Col·legi Oficial de Pedagogia (COPEC), Col·legi d’Educadores i Educadors Socials (CEESC), Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), Col·legi d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i la Secció Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes.

Premis de l'edició de 2022

Primer premi: 400 € 
Segon premi: 200 € 
Tercer premi: 100 € 
Categoria per a estudiants del Grau de Psicologia: 200 € 

El termini per presentar els treballs és el divendres 2 de setembre de 2022, i es poden enviar en format JPG o PDF, al correu electrònic a copc.ll@copc.cat indicant a l'assumpte "Concurs d’il·lustració".  Les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç.

Data i hora:
02/09/2022
10:00
Lloc:
Online
La Fundació Mutuam Conviure convoca el Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària 2022

La Fundació Mutuam Conviure dona per oberta oficialment la convocatòria del Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària amb l’objectiu de promoure projectes que contribueixin a la millora de la pràctica de la gerontologia clínica i atenció sociosanitària. Hi poden participar, de forma individual o col•lectiva, professionals que desenvolupin la seva activitat dins d’aquest àmbit, en qualsevol centre o servei de Catalunya. Cal consultar les Bases del Premi per participar-hi.

El termini de presentació dels projectes de recerca és el divendres 21 d’octubre de 2022 i el premi guanyador està dotat amb 6.000 €.

El lliurament del Premi tindrà lloc en el transcurs de la XVII Jornada Sociosanitària edició webinar que organitza l'entitat el 22 de novembre, sobre la que us mantindrem informats.

Data i hora:
21/10/2022
10:00
Lloc:
Secretaria de la Fundació Mutuam Conviure (Provença 392, 08025 Barcelona)
Dixit
Diputació de Barcelona
La Intercol·legial