Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Cures en la convivència de persones grans

El proper 26 de febrer a les 11:00h tindrà lloc la presentació de la guia "Cures en la convivència de persones grans".

A l'acte es comptarà amb la presència de:
- Gemma Tarafa: Regidora de Salut, Envelliment i Cures, de l'Ajuntament de Barcelona.
- Daniel López i Lluvi Farré: Grup de recerca CareNet (UOC).
- Pendent de confirmació: Suara Serveis.
- Anna Corrons: Can 70 (Sostre Cívic).

Cal fer la inscripció en el següent enllaç.

Data i hora:
26/02/2020
11:00
Lloc:
Calabrià 66 - Auditori
Afrofòbia - Subvencions 2020 de Nacions Unides

Ja comptem amb informació sobre la convocatòria de subvencions de Nacions Unides destinada a projectes que treballen pel reconeixement, justícia i visibilització de persones afrodescendents. Data límit de sol·licituds 1 de març de 2020.

Per més informació consultar l'enllaç.

Data i hora:
01/03/2020
09:00
I Jornada formativa per a professionals: La Intel·ligència Artificial. Eina de transformació social amb perspectiva de gènere?

El pròxim 5 de març es celebra la I Jornada formativa per a professionals:  "La Intel·ligència Artificial. Eina de transformació social amb perspectiva de gènere?"

La Jornada està adreçada a professionals i estudiants que estan treballant per la promoció i l’educació en la igualtat de gènere, així com en la lluita contra la violència de gènere.

Inscripcions: caid@l-h.cat

 

Data i hora:
05/03/2020
09:15
Lloc:
Centre Cultural Tecla Sala, Avinguda Josep Tarradellas i Joan 44, L’Hospitalet
38è Curs Anual de Drets Humans 2020: La no discriminació des de la perspectiva interseccional

El curs sobre drets humans s'organitza anualment des de fa més de 35 anys amb l'objectiu de donar una aproximació als drets humans per als professionals que treballen en diferents àmbits dels drets humans i per la ciutadania.

Com a curs multidisciplinar, està destinat a les persones dedicades als drets humans de forma teòrica, als professionals que treballen directament o transversalment diferents aspectes de drets humans, estudiants i a la ciutadania compromesa amb la defensa dels drets humans.

Per tal de formalitzar la inscripció s'ha de seguir el següent enllaç.

Data i hora:
09/03/2020
18:00
Lloc:
Sala 2 del Centre de formació de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) | C/ Mallorca 281, Barcelona
14es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

El 13 i 14 de març de 2020 se celebren les 14es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran, aquestes jornades estan adreçades a tots els professionals del sector de les residències de gent gran, així com a tots aquells professionals que puguin estar interessats.

Per accedir a tota la informació fer clic aquí.

Data i hora:
13/03/2020
08:00
Lloc:
Espai Pujades 350 (C/Pujades, 350)
X Jornada Tècnica BCN Salut Mental

BCN Salut Mental celebra la seva X Jornada Tècnica Anual amb el títol "Promoció de bones practiques en salut mental: Re-evolucionem el model?". 

En aquesta jornada tindreu l'oportunitat de conèixer diferents models d'atenció en salut mental a través de tres experiències nacionals: la Dra. Mari Fe Bravo, cap de servei de psiquiatria, psicologia clínica i salut mental de l'Hospital Universitari La Paz (HULP) a Madrid, el Dr. José Carmona, director del III Pla Integral de Salut Mental de la Junta d'Andalusia i el Dr. Ander Retolaza, cap de la Unitat d'Atenció Primària en Salut Mental de Basauri - Galdakoa, País Basc.

En la jornada també es presentaran els resultats del projecte guardonat en el I Premi Dr. Pep Fàbregas i es realitzarà l'entrega del II Premi Dr. Pep Fàbregas. A la tarda tindran lloc quatre tallers simultanis basats en experiències rellevants que s'estan desenvolupant en entitats de BCN Salut Mental.

Formulari de inscripció.

Data i hora:
19/04/2020
08:30
Lloc:
Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Passeig Bonanova, 47)
Congrés Mundial d'Hospitals 2020

S’ha obert el període per presentar projectes per al 44 World Hospital Congres a Barcelona 2020.

Sota el lema: People on board, transforming healthcare el congrés proposa un ampli ventall de tracks sota els quals us proposen que presenteu projectes i experiències.

Ara (termini 31 de gener) només cal redactar la proposta en aquest document de 500 paraules, de forma atractiva i que expliqui les potencialitats de la vostra proposta de cara a l’avaluació del comitè científic, i si el projecte és acceptat, es disposarà de temps per a preparar la presentació concreta de cara al dia del congrés.

Per més informació consultar l'enllaç.

Vídeo en català.

Data i hora:
03/11/2020
09:00
Lloc:
Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661-671)
Departament de Benestar Social i Família
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial