Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Obrint Camins: es busquen persones que vulguin donar suport telefònic a la gent gran en temps de Covid-19

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès impulsa una iniciativa per donar suport a persones grans que visquin soles al municipi. La pandèmia ha agreujat la situació d'aquest col·lectiu i cerquen persones que col·laborin desinteressadament fent trucades d'acompanyament.

Les persones interessades en fer de voluntàries d’aquest projecte es poden adreçar als telèfons 938905917 i 648261147 o per correu electrònic a rgarcia@vilafranca.org

No ho dubtis més i participa!

Data i hora:
31/12/2020
Lloc:
Vilafranca del Penedès
Experto Universitario en Trabajo Social Clínico

Aquest programa de formació va dirigit a preparar l'estudiant per a proveir serveis clínics d'avaluació, prevenció, intervenció i psicoteràpia a individus, famílies i grups, per tal de millorar el funcionament psicosocial d'aquests i l'ambient en el qual es desenvolupen. L'estudiant desenvoluparà destreses per promoure tant el benestar psicosocial dels seus clients, com la justícia social i econòmica dels entorns en els que es desenvolupen. Amb aquesta finalitat, el currículum de l'programa s'emmarca en l'enfocament sistémicoecológico, amb èmfasi en les perspectives crítica, de fortaleses i biopsicosocial.

Data i hora:
10/02/2021
09:00
Lloc:
Plataforma Online
Departament de Benestar Social i Família
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial