Tots els actes

, 27/01/2021

La delegació de Girona del TSCAT, conjuntament amb DMD-Girona hem organitzat la xerrada sobre el "Dret a morir dignament"

En aquesta xerrada ens informaran dels drets humans relacionats amb el final de vida de les persones, la  normativa vigent en el nostre país i  la nova llei d’eutanàsia. 

 

, 10/02/2021

El proper 10 de febrer, a les 17h, organitzem aquesta xerrada a càrrec de Carolina Martínez i Gemma Riera, treballadores socials de l'ICO Girona, que explicaran la situació que han viscut les persones amb malalties oncològiques que s'han atès en aquest temps de pandèmia.

, 17/02/2021

El proper 17 de febrer, a les 17h, organitzem aquesta xerrada a càrrec de Verònica Garcia Garcia, treballadora social de l'Hospital Josep Trueta i  APS de Girona, que ens relatarà la seva experiència amb els malalts ingressats de covid i els no covid i valorant quina diferència hi ha en la seva atenció.

, 24/02/2021

El proper 24 de febrer, a les 17h, organitzem aquesta xerrada a càrrec de Sandra Devesa, treballadora social  i coordinadora de la unitat de TS de la Fundació Salut Empordà, que parlarà de la seva experiència i els canvis soferts en els centres sociosanitaris a causa de la pandèmia.

, 03/03/2021

El proper 3 de març, a les 17h, organitzem aquesta xerrada a càrrec de Lorena Rodríguez, treballadora social i referent territorial del TS Sanitari de l'ICS de Girona, que parlarà sobre quin ha estat i quin és el rol del TS Sanitari dins de l'Atenció Primària en temps de pandèmia.

, 10/03/2021

El proper 10 de març, a les 17h, organitzem aquesta xerrada a càrrec d'Àngels Teixidor, treballadora social i directora de la Fundació Les Vetes, que reflexionarà sobre totes les dificultats que els ha suposat la gestió d'aquesta situació excepcional en les residències de gent gran.

, 18/03/2021

El proper 18 de març, a les 17h, organitzem aquesta xerrada a càrrec de Patricia Segura i Belen Reyes, treballadores socials de la Xarxa de Salut Mental de Girona, que ens explicaran com ha afectat i continua afectant la pandèmia en la salut mental dels usuaris amb patologia mental.