Compartir
30 visitas
05
set.
2022

Apunta't a les sessions grupals de Sensibilització a la Supervisió

 


Quan exercim el rol de treballadora social ens poden abordar certs dubtes com saber quin papers té en l'equip, quin encàrrec s’ha de fer, com s’han d'abordar els casos i on queda l’ètica professional i personal.

Per poder resoldre aquests dubtes, des del Col·legi t'oferim un espai de supervisió els dies  17 d'octubre,  14 de novembre i 12 de desembre de 16:30 a 18:00 hores a la Delegació de Girona, perquè disposeu d'acompanyament en l'inici de la pràctica professional amb el servei de sensibilització a la supervisió.

Es tracta de tres sessions gratuïtes, adreçades a professionals que s'hagin iniciat en el món laboral, o estiguin en actiu, als quals se’ls aproparà a l’experiència de la supervisió i als seus beneficis. Més endavant, podran optar a participar en la segona fase de sessions d’aprofundiment sobre la pràctica professional.

Podeu trobar tota la informació en aquest diptic informatiu .

Si les dates no us van bé i/o voldríeu optar al servei individual, feu-nos arribar la butlleta de sol·licitud a girona@tscat.cat i ens posarem en contacte per informar-vos de les dates i horaris disponibles al llarg del curs

Si us voleu inscriure ho podeu fer a través d'aquest enllaç.

Compartir