Compartir
90 visitas
19
set.
2019

Blanes. 20S Emergència Feminista. 20S La nit serà violeta.

 


Des del Servei de Polítiques d'Igualtat i el SIAD volem convidar-vos a assistir a l'activitat "20S EMERGÈNCIA FEMINISTA" que es durà a terme el 20 de setembre de 2019.

El municipi de Blanes es suma a la concentració en motiu de les xifres alarmants de dones assassinades aquest estiu per violència masclista. Una iniciativa promoguda per la Plataforma Feminista d'Alacant que ha "declarat l'estat d'emergència feminista" i ha convidat a tots els municipis i entitats a convocar concentracions aquest dia, al vespre, per il·luminar amb llums de color lila (fanalets, llanternes, mòbils, espelmes...) l'espai de concentració.

L'acte es desenvoluparà:

De 18.00 a 20.00 hores, al Passeig de Dintre, 29 "estand Punt lila d'informació i sensibilització en violències masclistes".

A les 20.30 hores, concentració amb llums violetes i lectura de manifestos davant la porta de l'Ajuntament. Acudeix amb una llum violeta, llanterna, el mòbil, un fanalet, espelmes... per il·luminar la nit.

A les 21.00 hores (aprox), manifestació que sortirà des de la porta de l'Ajuntament, passarà pel carrer ample, seguirà pel carrer Raval i carrer de la Muralla i finalitzarà a Passeig de Dintre, davant la porta de l'Ajuntament.

Compartir