Compartir
83 visitas
05
març
2020

Ciutats i cura. 10 anys dels Debats en Treball Social i Política Social

 


Jornada de reflexió sobre la intervenció social que enguany posa el focus en les ciutats i les cures, un dels grans reptes que haurem d’afrontar en el futur més immediat. Amb aquesta jornada celebrem els 10 anys dels Debats en Treball Social i Política Social.

 

Els Debats són una experiència de col·laboració de la Fundació Campus Arnau d'Escala, la Universitat de Girona, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, la UNED Girona i l'Ajuntament de Girona

 

Els Debats es concreten en un cicle anual de conferències obertes destinades principalment als professionals de l'àmbit social, als investigadors i docents, als estudiants dels graus universitaris i dels cicles formatius del sector, al món associatiu i a la ciutadania en general.

 

La presentació i benvinguda aniran  a càrrec de Conchita Peña, degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, David Maldonado, director de la UNED Girona, Montse Vilà, Degana de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona i Núria Pi, regidora de Drets Socials.

 

Dimecres 25 de març de 2020 de 9.00 h a 19.30 h. Auditori del Centre Cultural La Mercè

 

Més informació i inscripcions: https://debatstreballsocial.wordpress.com/

Compartir