Esteu aquí

Compartir
106 visitas
14
maig
2019

Conviure amb capacitats

Unes jornades d’històries de superació, vitals, per tractar les capacitats (que no discapacitats) de les persones des d’una perspectiva constructiva i integradora.

El cap de setmana del 18 i 19 de maig, organitzem les terceres jornades “Conviure amb Capacitats”. Es tracta d’un cap de setmana molt enriquidor en què coneixereu veritables històries de superació a través de ponències i activitats diverses. Serà una gran font d’aprenentatge sobre la capacitat de resiliència i l’esperit de superació de l’ésser humà. En definitiva, una visió positiva i integradora del món de les (dis)capacitats, tant per a grans com per a petits.

Us informem que les nostres instal·lacions estan totalment adaptades per acollir persones amb mobilitat reduïda. Si en el moment de formalitzar la reserva el bungalow adaptat ja està reservat i ens informeu de les vostres necessitats específiques, estarem encantats d'allotjar-vos en alguns dels bungalows amb més facilitat d'accés que tenim al càmping.

Seguiu totes les novetats d'aquest cap de setmana al perfil de Facebook que hem creat especialment per a l'ocasió: Conviure amb Capacitats.

Gaudiu d'un 20% de descompte. El descompte només s'aplica per a estades de mínim 2 nits en tot tipus d'allotjaments, excepte en Bungalow Plus (7 pax.). Aquest 20% de descompte només és vàlid per a reserves formalitzades abans del 30 d'abril de 2019.

Més informació aquí.

Compartir