Compartir
134 visitas
20
maig
2020

Dialoguem sobre responsabilitat social en temps de crisi. VIOLÈNCIES amb Fina Surina

 


Des de la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la UdG, s'ha considerat que s'havia d’aprofitar la situació que s'està vivint per establir un procés de reflexió compartit amb la ciutadania, dialogant sobre alguns aspectes que preocupen en temps de crisi des de la responsabilitat social. Les xerrades s’emetran en directe a través de les plataformes socials del Facebook, del YouTube i del web de la Càtedra RSU, cada dimecres a les 18:00, fins al 17 de juny.

Aquestes xerrades s’emetran en un format televisiu d’una hora de durada, la primera part de la qual, servirà perquè el ponent exposi el seu punt de vista i, tot seguit, respongui les preguntes dels espectadors, que podran seguir la realització de l’espai en directe a través de les plataformes socials del Facebook, el YouTube i el web de la Càtedra RSU.

 

VIOLÈNCIES amb la Sra. Fina Surina, Coordinadora de l’Institut Català de les Dones a Girona, volem reflexionar sobre la situació de les persones subjectes a violències, dones i infants, que conviuen amb el seu maltractador i en com la ciutadana hi pot col·laborar des de la seva responsabilitat social.

Compartir