Compartir
104 visitas
02
set.
2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Fundació Campus Arnau d'Escala organitzen un cicle virtual per donar a conèixer bones pràctiques socials i sanitàries contra la crisi causada per la COVID-19

 


Durant el mes de setembre, i en el marc de l'activitat de DIXIT, es realitzarà un cicle de sessions virtuals articulades al voltant de la garantia dels drets, per conèixer i compartir les bones pràctiques identificades. Aquesta activitat compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa". La primera tindrà lloc el 8 de setembre.

El cicle constarà de cinc jornades al voltant del dret a la vida independent i a la inclusió en la comunitat, a la salut, a la informació, al treball i a gaudir d'un nivell de vida adequat i a protecció social. Les sessions, a les quals us podeu inscriure emplenant el següent formulari, seran dinamitzades per persones expertes en l'àmbit que permetran conèixer experiències d'èxit relacionades amb cada un dels drets. També es preveu publicar el recull de les pràctiques identificades amb l'objectiu de facilitar la seva implementació.

Més informació sobre el programa del cicle.

Compartir