Compartir
189 visitas
28
oct.
2019

Jornada de formació per entitats i voluntariat 2019 “I a nosaltres qui ens cuida?”

 


El proper dissabte 16 de novembre tindrà lloc al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà  la Jornada de formació per entitats i voluntariat 2019 “I a nosaltres qui ens cuida?” organitzada per la Taula d’Entitats d’Inclusió Social i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, amb la col·laboració del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Aquesta jornada, que se celebrarà a la Sala d’actes del Parc Natural de 9:30h a 17:00h, té com a finalitat promoure la reflexió i el debat a l’entorn del paper de les organitzacions en la cura dels equips professionals i el voluntariat de les entitats.

La primera part de la jornada comptarà amb la sessió de treball “Les cures a les entitats socials, què hem e tenir en compte? Àrees, factors, eines i habilitats”. La sessió de tarda continuarà amb l’espai de treball “Com lidiar amb el meu dia a dia com a professional o voluntari. Eines per entendre millor els sentiments”. Ambdues sessions estaran impartides i dinamitzades per l’Anna Espadalé de Fil a l’agulla i en César Fernández de Resilience Earth.

La jornada es podrà seguir a través del compte de twitter @AEmpordainclou

Podeu consultar el programa de la jornada en aquest enllaç.

És imprescindible fer la inscripció a través d’aquest formulari abans del dia 14 de novembre per poder participar a la Jornada. La inscripció és gratuïta, inclou el dinar i es farà per ordre de registre. Les places són limitades.

Per a més informació podeu contactar amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà al telèfon 972.67.70.50 (de 9h a 14h) o a través del correu electrònic inclusio@altemporda.cat.

Aquesta és una iniciativa de la Taula d’Inclusió de l’Alt Empordà amb l’objectiu d’oferir un espai de formació proper i de qualitat a les entitats de la comarca, que aquest any celebra la seva sisena edició.

Compartir