Compartir
38 visitas
05
oct.
2021

Jornada interdisciplinària en promoció de la salut a Girona

 


Els dies 1 i  2 d’octubre, el Fòrum Associació de Col·legis Professionals Sanitaris, del que la Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Treball Social en forma part,  va organitzar la  Jornada Interdisciplinària en Promoció de la Salut, on es van combinar sessions online i presencials amb l’objectiu de crear un espai de debat sobre el present i el futur de la promoció de la salut.

La sessió del divendres va començar amb la inauguració de la Jornada per part de Josep Vilapana, president del COMG.  També es va comptar amb dues ponències magistrals a càrrec del Dr. Mariano Hernán, doctor en epidemiologia, i del Dr. Rafael Cofiño, escriptor i metge especialista en medicina familiar i comunitària.

Durant les dues sessions també es van organitzar unes taules d’experiències de diferents professionals que treballen en promoció de la salut.

 La jornada del dissabte va comptar amb una taula rodona sobre “La promoció de la salut des de les institucions: experiències i reptes de futur”, amb la participació de gestors i responsables d'organismes o entitats que treballen en promoció de la salut.  I també es va fer entrega del premi “Treballs de promoció de la salut Girona”, destinat a fer un reconeixement a aquells treballs o experiències sobre la promoció de la salut amb la finalitat de contribuir a potenciar-la.

En aquesta jornada hi van participar uns 170 professionals. La companya Lis Brusa, representant de la Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Treball Social,  va participar en el comitè organitzador d’aquesta jornada. 

Compartir