Compartir
48 visitas
24
nov.
2021

La Delegació de Girona organitza el webinar “Presentació de l’associació Amunt i Crits!”

 


La Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Treball Social ha organitzat per al proper 15 de desembre un webinar per conèixer de més a prop la tasca que realitzen l’associació Amunt i Crits!.

Aquesta entitat està formada per un grup de dones referents comunitàries empoderades amb experiència migratòria. Part de la seva tasca és fer de pont entre els serveis públics i la ciutadania d'origen migrat i acompanyen en l’acollida de les persones migrades de l’Alt Empordà i les comarques gironines, oferint propostes per millorar la vida quotidiana, la convivència i la cohesió social.

També dinamitzen espais i grups de treball per detectar necessitats sentides i promoure projectes de canvi social generant espais de confiança des de la capacitat d'escolta, la sororitat i l'empatia i, prevenint actituds racistes. Treballen per millorar l'acollida de les persones migrades, promoure la diversitat intercultural i trencar amb els estereotips i el racisme a la nostra societat.

El programa de la jornada serà el següent: 

  • Benvinguda a càrrec de la vicedegana de la Delegació, Mònica Franco
  • Presentació de l’associació Amunt i Crits! 
  • Torn obert de preguntes

Aquest acte, que serà gratuït, començarà a les 17.30 hores i es podrà seguir a través de la plataforma Zoom. Un cop feta la inscripció rebreu l'enllaç per connectar-vos. 

Fes la teva inscripció

 

Compartir