Compartir
248 visitas
17
set.
2019

La interseccionalitat en les violències masclistes

 


L'Institut Català de les Dones, en col·laboració amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya us presenta aquesta formació.
La finalitat de la present formació és incorporar en l'abordatge de les violències masclistes, una perspectiva analítica que faciliti la comprensió de la interrelació del gènere amb altres eixos de discriminació. Aquest enfocament interseccional posarà sobre la taula, formes de discriminació que s'entrecreuen entre elles constantment, ajudant a verbalitzar altres sistemes d'opressió que estan interactuant amb les violències masclistes.
La formació pretén, desgranar aquesta complexitat i facilitar eines per millorar l'abordatge de les violències masclistes.

Persones destinatàries

Professionals que treballen en l'àmbit de les violències masclistes o tenen interès en l'aprofundiment del coneixement de la materia

Professorat

Alba Alfageme i Casanova
Psicòloga, experta en l'abordatge de les violències masclistes. Professora de la UB. Participa en diferents MMCC en la divulgació de temes relacionats amb el feminisme i les violències masclistes.

Dates i horari

20 de setembre de 9 a 15 hores

Lloc

Edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona - Aules de formació

Matrícula

Cal que realitzeu les inscripcions mitjançant els responsables de formació dels serveis territorials.

 

Compartir