Compartir
86 visitas
09
jun
2020

La perspectiva intercultural, una via d'interacció en diversitats, per la inclusió i contra les discriminacions", nova conferència de DIXIT Girona

 


El 15 de juny DIXIT Girona organitza una xerrada que es podrà seguir en directe per internet sobre la perspectiva intercultural en el treball amb joves.

La xerrada anirà a càrrec de Rafael Crespo, antropòleg i investigador del Centre d'Estudis Africans i Interculturals i membre del Col·lectiu I+. També és assessor del programa d'interculturalitat per als professionals de joventut de l'àmbit local que impulsa la Direcció General de Joventut.

Durant la conferència en línia, Crespo exposarà els punts clau a tenir en compte en el disseny i la implementació de projectes interculturals amb joves al territori, així com les línies bàsiques del model intercultural per a la gestió de la diversitat.

Comptarem també amb l'aportació d'experiències de treball amb joves de municipis de les comarques gironines.

La xerrada es podrà seguir en directe a través de la plataforma Zoom i està previst que posteriorment es pugui recuperar a l'apartat DIXIT TV del portal DIXIT.

  • Data: 15 de juny de 2020, de 17 a 18.15 hores.
  • Inscripció: Cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari per rebre l'enllaç des del qual seguir la conferència.
  • Organització: DIXIT Girona i Coordinació Territorial de Joventut dels Serveis Territorials de Girona del Departament de Treball i Afers Socials.

 

Compartir