Compartir
41 visitas
28
jul.
2020

Presentació a Catalunya dels materials del Projecte europeu I-Decide, de suport a la presa de decisions

 


 

El proper dijous 30 de juliol, la Fundació Support-Girona durà a terme la jornada de presentació dels materials desenvolupats pel projecte europeu “I-Decide”, de suport a la presa de decisions.

“I-Decide” és un projecte finançat amb fons europeus, liderat per Support-Girona, que té per objectiu ajudar als professionals de suport a que les persones adultes amb discapacitat puguin desenvolupar les habilitats que necessiten per prendre decisions, proporcionant-les les eines adequades i el suport a la presa de decisions que necessiten. Això els permetrà tenir més control sobre la seva vida i els ajudarà a prendre decisions importants en les àrees de finances personals, assistència sanitària i drets del consumidor. Moltes persones amb discapacitat entren en l’edat adulta amb poca capacitat en habilitats digitals, alfabetització i numèriques. El projecte col·laboratiu I-Decide pretén millorar aquestes habilitats per promoure la presa de decisions amb suport, respectant plenament els desitjos i les preferències de la persona.

La jornada se celebrarà en format virtual, de 10.00 a 12.00 hores. En aquest enllaç pot consultar el programa i fer la inscripció (gratuïta).

Compartir