Pestanyes primàries

Compartir
69 visitas
02
jun
2021

Sisena edició del Concurs de Relats Marià Casadevall

 


DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, la Fundació Campus Arnau d'Escala, la delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l'Ajuntament de Girona organitzen la sisena edició del Concurs de Relats Marià Casadevall per promoure la sensibilització envers temàtiques socials i donar visibilitat a l'acció social.

El tema escollit per a l'edició d'enguany són les conseqüències psicoemocionals i socials de la crisi provocada per la COVID-19. Els relats poden estar inspirats en experiències personals i socials que mostrin, per exemple, com afecten les restriccions i mesures de prevenció del virus als infants, adolescents i joves, o quin impacte tenen les situacions d'aïllament en les persones amb discapacitat o les persones grans que viuen soles. També poden ser narracions sobre com fan front a aquestes realitats els professionals de l'acció social.

Els textos han d'estar escrits en llengua catalana i s'han d'enviar per correu electrònic abans del 30 de setembre de 2021 a info@campusarnau.org.

Aquesta iniciativa porta el nom de Marià Casadevall per recordar l'educador i treballador social de Girona, qui va ser director del Centre d'Acolliment i Serveis Socials “La Sopa” des del 1995 fins a la seva prematura mort, l'any 2003.

Per a més informació, consultar les bases del concurs.

Compartir