Compartir
191 visitas
18
març
2020

Tots els terminis administratius de les diverses subvencions i ajuts que es destinen a les entitas socilals han estat suspesos a causa de la crisi d’emergència derivada del coronavirus.

 


El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies apunta que la mesura afecta als terminis que afecten tant els de les sol·licituds com els d'execució de les activitats i projectes, així com els de la seva justificació posterior.

Segons el departament, el còmput dels terminis es reprendrà en el moment en què perdi vigència l'estat d'alarma decretat pel Govern espanyol, o en el seu cas, les pròrrogues que se'n derivin.

En el comunicat en el qual s'anunciava aquesta mesura, el departament ha a profitat per agrair “enormement l'esforç” que els i les professionals de tots els serveis d'atenció a les persones estan fent aquests dies en la situació d'emergència provocada pel coronavirus. “Un agraïment que volem fer extensiu a les entitats i organitzacions d'acció social del país que atenen ales persones més vulnerables cada dia i especialment durant la crisi actual”, expressa.

Compartir