Assemblea General

L'Assemblea General és l’òrgan màxim de govern del Col·legi i està integrada per tots els col·legiats i col·legiades en plenitud  dels seus drets i deures; els seus acords, adoptats pel principi majoritari, obliguen a tota la col·legiació i, si s’escau, a altres persones integrades en el Col·legi. L’Assemblea General pot ser Ordinària o Extraordinària. 

Més informació en els articles 29 a 36 dels Estatuts del Col·legi    

 

DARRERA ASSEMBLEA GENERAL:

  • Dia: 24 de març de 2022
  • Lloc: Plataforma Online

El 24 de març va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària del Col·legi que, de nou, es va celebrar de forma telemàtica i que va ser tot un èxit, amb l'aprovació de tots els punts de l'ordre del dia.

La degana, Conchita Peña, va presentar el seu informe on va fer un repàs dels principals projectes del 2021 i per al nou exercici. Seguidament, la tresorera Laura Morro va presentar el nou logo del Col·legi  i va donar a conèixer els principals resultats de l'auditoria comptable. Per finalitzar, la vicedegana, Mercè Civit; la vicesecretària, Meritxell Ortiz, la vicedegana 6a i Delegada Territorial de Terres de l'Ebre, Neus Jové, i la mateixa Laura Morro, van explicar algunes de les dades principals reflectides a la Memòria 2021

Documents presentats i aprovats en Assemblea: